В края на миналата годината представители на Рубин Технолоджис ЕООД, която е част от Тераленд Груп, имаха удоволствието да се срещнат и запознаят с ръководствата на едни от гигантите в сферата на телекомуникационните устройства за Китай – Блеквю Интернешънъл Груп (BLACKVIEW International Group) и Улефон Мобайл (Ulefone Mobile).

Двете компании се радват на изключително висок интерес от страна на крайния потребител, което е резултат от следването на тяхното корпоративно кредо за предлагане на висококачествени мобилни устройства и аксесоари на изключително конкурентни цени.

Създателят на Blackview – David Xu неслучайно сподели, че основен приоритет за неговата компания и причина за успеха му е, че висококачествената технология не трябва да струва цяло състояние.

На свой ред Ulefone са категорични, че предлагат смартфони от най-висок ранг, но въпреки това достъпни за всеки, осигуряват навременна поддръжка и непрестанно обновяват своите продукти, подсигурявайки клиентите си с технологии към днешна дата.

Именно това споделяме и ние от Рубин Технолоджис като целим разрастването на портфолиото си с технологии на високо ниво и то на напълно достъпна цена.

Наясно сме с динамиката на пазара като нашите проучвания доведоха до извода, че предлагането на стоки и услуги в сферата на телекомуникациите и ИТ на първо място трябва да бъдат достъпни, непрестанно развиващи се и много гъвкави.

В най-скоро време Рубин Технолоджис ще предложи на своите клиенти гама от специално селектирани смартфони на двете марки.